Over mij

Gediplomeerd mediator  Anique Vinke

Anique_Definitief.png

Naast het mediatorschap ben ik pedagoog bij een jeugdhulpverleningsinstelling. Tijdens mijn werk als pedagoog heb ik veel te maken met meningsverschillen en conflicten. Conflicten tussen beide ouders, hun kinderen en/of de jeugdhulpverlening.

Binnen de hulpverlening kwam ik erachter dat bij onenigheid of conflicten naast opvoeden mijn krachten liggen. Het is voor mij dan ook een uitdaging om communicatie tussen partijen weer op gang te brengen, zodat zij elkaar kunnen horen en begrijpen om van daaruit te onderzoeken naar passende oplossingen waar iedereen tevreden op terug kan kijken. Met als doel de last weg te halen die het conflict met zich meebrengt en weer in rust te kunnen kijken naar de toekomst!

Scheiden en kinderen

In de praktijk heb ik de afgelopen twaalf jaar veel ervaring opgedaan met kinderen en gescheiden ouders. Scheidingen met een positief verloop of die zich hebben uitgemond in een vechtscheiding waar kinderen de dupe van zijn, met alle gevolgen van dien. Om dit laatste te voorkomen kan ik samen met u en uw (ex-) partner kijken hoe jullie de opvoeding van uw kinderen gezamenlijk zo goed als mogelijk kunnen voortzetten. Hierbij is het van belang dat er afgestemd wordt op de behoeftes van uw kinderen en wat u als ouders wenst.

De ScheidingsMakelaar

Medinique is aangesloten bij de ScheidingsMakelaar en vertegenwoordigd voor de ScheidingsMakelaar de regio Nijmegen en omstreken.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor al uw vragen of voor het plannen van een afspraak via:

06-12957494 of

info@medinique.nl